Nieuwe Videoslots Spelen

Gokkasten

Wil jij altijd op nieuwe videoslots spelen en dus altijd de beste kwaliteit kunnen genieten qua slotmachines die online beschikbaar zijn? Wij kunnen je melden dat er de afgelopen tijd weer heel wat leuke titels op de markt beschikbaar gekomen zijn en dat deze zeker de moeite waard zullen zijn om eens een gokje op te wagen.

Populaire nieuwe videoslots

Uiteraard vind je op onze website qua casino’s alleen maar aanbieders met spellen van bekende software ontwikkelaars, waardoor je qua veiligheid ook alle zekerheid hebt dankzij het gebruik van de RNG. Welke nieuwe gokkasten de laatste tijd online beschikbaar gekomen zijn? Je vindt ze hieronder terug.

Aloha Cluster Pays

De eerste nieuwe videoslot die we zeker moeten vermelden als het gaat om het spelaanbod dat online te vinden is, is Aloha Cluster Pays. Het gaat hier om een NetEnt videoslot die zeker heel wat kansen biedt op het behalen van winsten. Als je namelijk op deze slotmachine gaat gokken zal je zien dat er 5 rollen aanwezig zijn en je per rol 5 symbolen terug kunt vinden om winsten definitief mee te gaan maken. Bijzonder daarbij is dat er geen gebruik gemaakt wordt van winlijnen, maar van clusters waardoor je al vanaf 9 symbolen aaneengesloten aan elkaar prijzen kunt winnen.

Extra spelfuncties zijn er bij Aloha Cluster Pays natuurlijk ook te vinden. Zo zal je als speler kunnen rekenen op een willekeurige Sticky Win respin functie om prijzen gratis groter te maken, maar ook op free spins en Wild symbolen om je prijzen mee in de wacht te slepen bij Aloha Cluster Pays.

Cloud Quest

De nieuwe Cloud Quest videoslot is afkomstig van ontwikkelaar Play N Go en heeft al snel hoge ogen gegooid als het aankomt op de spelbeleving die je hier zal vinden. Elke rol in dit spel beschikt namelijk over een totaal van 5 symbolen, waardoor je op een totaal van 5 rollen met 25 symbolen voor de winst zal kunnen gaan.

Om het spelen van Cloud Quest interessanter te maken wordt er gebruik gemaakt van verschillende extra functies, waardoor het winnen van prijzen nog makkelijker gemaakt wordt. Een bonusronde kan gespeeld worden voor extra prijzen, waarbij je naast de maximaal 20 free spins ook nog eens 3 extra spins kunt krijgen.

Daarnaast vind je bij Cloud Quest ook nog een opdeling in levels, waardoor prijzen hoger op kunnen lopen en is er ook nog eens een Wild symbool aanwezig om andere symbolen te vervangen. Een aanrader voor uitvoering en de prijzen die er bij Cloud Quest gewonnen kunnen worden is deze tussen de nieuwe videoslots zeker!

Seasons

Het laatste spel dat we zeker niet mogen vergeten te benoemen is Seasons. Deze game is afkomstig van Yggdrasil Gaming en kent heel wat mogelijkheden om een prijs in de wacht te slepen. Als je op de Seasons videoslot gat spelen zal je zien dat elke 10 draaien het seizoen veranderd. Winter, Lente, Zomer en Herfst komen dan ook alle 4 in dit spel voor, wat het thema natuurlijk vele malen echter maakt.

Als je gaat spelen kun je per seizoen bovendien ook nog eens rekenen op een wisselende Wild. Bij het ene seizoen kan deze uitbreiden naar andere posities en in een ander seizoen kun jet dankzij de Wilds rekenen op een vermenigvuldiging van prijzen.

De maximale vermenigvuldiger die bij Seasons voor je prijzen met Wild symbolen toegepast kan worden komt uit op maar liefst 10x. Tot slot kun je daarbij natuurlijk ook gebruik maken van free spin symbolen om gratis prijzen te winnen, waarvoor je er minimaal 3 nodig hebt. Het maximale aantal free spins dat je op de Seasons videoslot kunt verkrijgen komt uit op maar liefst 30 stuks!

Relevant news