NetEnt komt met Theme Park: Tickets of Fortune

Theme Park Tickets of Fortune

Waar we recent nog een bericht plaatsten over de Football Champions Cup slot die aankomende maandag zal verschijnen hebben we alweer de volgende nieuwe gokkast in het vizier. NetEnt heeft namelijk aangekondigd dat we op 22 juni 2016 een nieuwe slot mogen verwachten met de naam Theme Park: Tickets of Fortune.

Dit nieuwe spel zal geheel in het teken staan van een pretpark, wat dan ook op alle fronten terug te vinden is. Grafisch zal dit een fantastisch aanzicht geven en ook de geluidseffecten die door Netent gebruikt worden hebben voor 100% zeker een toegevoegde waarde.

Winnen op Theme Park: Tickets of Fortune

Als je bij één van de NetEnt casino’s van onze website Theme Park: Tickets of Fortune wilt gaan spelen moet je uiteraard nog even wachten. Toch kunnen wij je al wel vertellen hoe er gewonnen kan gaan worden dankzij de preview die is vrijgegeven. Deze nieuwe gokkast zal beschikken over 5 rollen en heeft daarover verdeeld 50 winlijnen beschikbaar. Prijzen win je door symbolen van een gelijke soort aaneengesloten aan elkaar te draaien. De winsten die je daar specifiek mee kunt behalen vind je bovendien terug in de prijzentabel evenals de extra functies die deze nieuwe videoslot gaat kennen.

Stacked Wild symbolen

De Wild symbolen die je terug kunt vinden om mee te winnen hebben zeker een toegevoegde waarde. Je krijgt hier namelijk te maken met Stacked Wild symbolen, die om te beginnen de functie hebben om andere symbolen te vervangen. Dankzij de Stacked Wilds kunnen deze symbolen allen op elkaar gedraaid worden en kunnen dus complete rollen als vervanger gebruikt gaan worden. Op deze manier kun je meerdere lijnen op hetzelfde moment compleet krijgen en dus al snel veel hogere prijzen winnen bij Tickets of Fortune.

Bonussen bij Theme Park: Tickets of Fortune

Net als elke videoslot die je dankzij Netent online kunt spelen heeft ook deze gokkast extra functies aanwezig om gebruik van te maken. Om te beginnen moet je weten dat er een grijper bonus behaald kan worden. Het is net of je daarmee op de kermis belandt, waarbij de knuffel die je grijpt bepaald welke bonuswinst je krijgt. Anderzijds kun je met de Scatter symbolen ook op een rad terecht komen. Daar kun je door te draaien meerdere tickets sparen, waarmee je uiteindelijk het pretpark in kunt om allerlei minispellen te spelen.

Zo kun je bijvoorbeeld eenden schiet of gewoon lekker op de kop van jut losgaan. Aan keuze in ieder geval geen gebrek, want er zijn in totaal 6 verschillende minigames beschikbaar om prijzen mee te kunnen winnen!

Online spelen op Theme Park: Tickets of Fortune

Wil je na lancering online gaan spelen op Tickets of Fortune? Weet dan dat dit zowel gratis als voor geld mogelijk zal zijn. Gratis spelen kan met € 5000 euro gratis tegoed, wat bovendien ook nog eens onbeperkt houdbaar is. Gunstig hiervan is natuurlijk dat je altijd terecht kunt om te oefenen en zo dus eerst de speelomgeving kunt leren kennen voordat je met echt geld gaat spelen. Anderzijds kun je bij Theme Park: Tickets of Fortune ook in gaan zetten met geld, waarvoor we overigens de inzetlimieten nog niet kennen.

Deze ontdekken we uiteraard pas als het spel ook echt gespeeld kan worden. Naar verwachting krijgen we te maken met een minimale inzet van zo’n € 0,25 eurocent en kun je maximaal met € 200 euro gaan gokken op deze slotmachine. Aan inzetmogelijkheden dus alvast geen gebrek, alleen nog wel even wachten tot het zover is!

Relevant news